ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close
ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Съобщения на стената (26)
Индианска нишка написа на 20.03.2021 г.:
Всички са мошенници

НИКОЛАЙ 1950 написа на 01.04.2014 г.:
КАКВА ЗНАЧИ ДУМИЧКАТА КМЕТ ??? ТОВА Е СЛУГА НА НАРОДА !!! А ДАЛИ Е ТАКА - ВИЕ ЩЕ КАЖЕТЕ ???

НИКОЛАЙ 1950 написа на 01.04.2014 г.:
ЩЕ СЕ ВЗЕМЕ ЛИ НАЙ ПОСЛЕ КМЕТА НА Пловдив - ИВАН ТОТЕВ В РЪЦЕ И ДА ПРИВИКА ШЕФА НА ОБЩИНСКИЯТ ИНСПЕКТОРАТ ИЛИЕВ , ЗА ДА ПРОВЕРИ КАК СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ ТОВА ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ СЕ БОРЯТ С ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ФИРМИТЕ , ПРЕДЛАГАЩИ БЪРЗИ КРЕДИТИ , КОИТО РАЗЛЕПВАТ ПО УЛУЦИ, СТЕНИ, ТРАФОПОСТОВЕ, ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УЛИЧНИ СТЪЛБОВЕ И МАГАЗИННИ ВИТРИНИ -СВОИТЕ ДИПЛЯНКИ С КОИТО РЕКЛАМИРАТ СВОЯТА ДЕЙНОСТ ??? А НАЛИ СЕ БОРИМ "УЖ " ЗА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА ПРЕЗ 2019 ГОДИНА??? КАК ЩЕ ОПАЗИМ ТОЗИ ДРЕВЕН И КРАСИВ ГРАД КАТО Пловдив , С ТАЗИ ШИРЕЩА СЕ КИЧОЗНОСТ??? ВЪПРЕКИ НАЛИЧНА НАРЕДБА НА ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ПО ТОЗИ ВЪПРОС, КМЕТА НА ОБЩИНА Пловдив И ПОДВЕДОМСТВЕНИЯТ МУ ИНСПЕКТОРАТ ТРЯБВА ДА СА МНОГО ОТГОВОРНИ, ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ ДА СЕ СПРЕ ИНВАЗИЯТА НА ТЕЗИ ФИРМИ ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ - ЗАГРОЗЯВАЩИ С ДИПЛЯНИТЕ СИ ГРАД Пловдив ??? А КАКВО ЩЕ СИ КАЖАТ БЪЛГАРСКИТЕ ИЛИ ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ТУРИСТИ ЗА ТАЗИ ГРОЗНА ГЛЕДКА ??? ТАКА ЛИ ЩЕ ГИ ПРИВЛИЧАМЕ ???

Любка Мартинова написа на 07.12.2013 г.:
В кой век ще се подобри инфраструктурата на район "Северен",улица "северно от гара Филипово" няма асфалтов път до имота ми,липсва канализация и водопровод, няма съдове за смет толкова години,а плащаме без да ползваме имота такса смет,без да е застроен и за какво се харчат събраните данъци за това?

Диана Христова написа на 10.10.2012 г.:
относно инфраструктурата в район Западен-района на Инфекциозна болница-такава мръсотия и неуредица не знам дали има в града-там се строят сгради на Пълмед, боклуци, строителни отпадъци, един паркинг за 3-ти блок на Инф.болница-срам ме е да кажа, че това е паркинг, никакви тротоари, кошчета за боклук, а там всеки ден има посетители, болни, служители, студенти, чужденци и др.Ако някой прочете написаното, да ми посочи къде другаде да подам сигнал. Изказвам не само мое мнение.

valerigetov написа на 15.11.2011 г.:
какво се случва с преминаването на общините Марица и Родопи към Пловдив?Изобщо ще се случи ли?Или след изборите получихте амнезия?Това е стратегическо решение за нашия град,което ще носи дивиденти на всички деситилетия наред!Ако мамин Ванъо е забравил обещанията си да си ги припомни!

jesy написа на 28.03.2010 г.:
ОТНОСНО ЗАПЛАТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ, ДА БЪДАТ ВИСОКИ

СПОРЕД ТОВА ДАЛИ СА ХИРУРЗИ(АЗ ЛИЧНО ПОЗНАВАМ МНОГО СЪВЕСТНИ ТАКИВА) ИЛИ РАБОТЕЩИ НА КАБИНЕТ

ЗАЩО НЕ СРАВНИТЕ ОБСТАНОВКАТА В СТАИТЕ В ХИРУРГИИТЕ ЗА БОЛНИ И КАНЦЕЛАРИИТЕ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА(С ЛАМИНИРАНИЯ ПАРКЕТ,

КАФЕМАШИНА ,КЛИМАТИЦИ И ЗАПЛАТИ КОЛКОТО НА ЕДНА ХИРУРГИЧНА СЕСТРА)

ivan ivanovski написа на 14.02.2010 г.:
Здравейте, припомням на всички(вече посвикнали)че на Джумаята,точно пред най-доброто място за разглеждане на античния стадион, стърчи непоклатима кокетна сергия за сладолед от винкел и винил...за радост на граждани и туристи.според стара публикация на пловдив24, наемът и изтичал през април 2010...аз предлагам като и подновят наема до 2020, да пуснат и една схемичка за преместваеми павилиони и вътре в стадиона. няма какво да губим ценна търговска площ.бахура е важен!!!култура и туристи не ни трябват!

karpe написа на 15.11.2009 г.:
Седалището на Пловдивското ВМРО-БНД е на Гладстон 13 , да така е! Това с букварчето сигорно колкото хора има в България толкоз различни мнения и хипотези ще чуем! Но пък за за това че си беше партия и преди регистрацията като такава си прав. А за информацията която казваш че имаш съм сигурен че е грешна!! А за въпросът ти какъв е Славчо ще си задържя мнението за себеси , че ще има да спорим бая по този въпрос и лошото е че и двамата ще имаме право .))

foxgeorg написа на 14.11.2009 г.:
Карпе, не искам да да влизам в полемика с теб, но съм длъжен да ти отговоря:ВМРО си беше направо партия и преди изборите, на Гладстон им е седалището, имаха и кръчме което отдаваха под наем. Много ясно че букварчето беше пропаганден трик, иначе какво правеха цяла плеяда политици там, хайде моля те, не съм на 10 годинки, пък и съм имал добир с политическата конюктура. Сега имам и друга информация, която е от близък човек на Славчо, но от уважение към съпругата му немога да я напиша тук. както и да е, Славчо си е един мноооого слаб политик и управленец, нали?

mar написа на 09.11.2009 г.:
Защо от Филипово до МОЛ Пловдив няма никакъв транспорт. Който работи там няма с какво да се предвижва.Няма кой да ми отговори.

karpe написа на 01.11.2009 г.:
Това с дечицата и буквара не е точно така. Малко забравяш че ВМРО е регистрирано като партия точно преди кметските избори. До тогава беше културно просветно дружество. И изявите буха насочени точно към просвещаването ( букварчето беше създадено точно заради това). А поради липсата в учебниците за данни от миналото ни като народ се наложи въпросното букварче да е за първолаците , поне те да започнат от нещо.

foxgeorg написа на 31.10.2009 г.:
Славчо беше добър кмет на Тракия, защото Чомаков му отпускаше пари за района, иначе на оперативки само се усмихваше мазно и каквото кажеше Чомаков, Славчо отвръщаше като ученик:"Да, шефе!" Славчо никога не е бил с качества на управленец. Използва гадно дечицата за политическа пропаганда, като им раздаваше някакви измислени букварчета и организираше някакви изпитчета за тях. Въобще за политически цели не се посвени да използва и децата ни. Срам. Непосредствено преди изборите в църквата Славчо и хората с които ще управлява застава пред олтара вдига ръце и казва:"Господи, с тези хора ще управлявам Пловдив". Ужас.

млад техник написа на 31.10.2009 г.:
За Тракия до някъде мога да се съглася, но то за това толкова много хора съм забелязъл, че мислят като мен, а именно: Славчо да се връща в Тракия. Щом толкова добре се е справил и щом хората там го харесват, да си се връща пак там. Това, че се е справил добре като районен кмет си е за районното му кметуване и няма нищо общо с община Пловдив. Това, че един човек става за районен кмет, не означава, че става за кмет на град като Пловдив, защото той продължава да управлява като кмет на район. Проблемите, които има Пловдив сега са такива, с които той не се е сблъсквал в Тракия, защото няма и как. По-лошото е, че се повтарят едни и същи проблеми постоянни, т.е. дори не си взима бележка, че следващия път да се поправи.Жалко за Пловдив, дали ще издържи още 2 години?

karpe написа на 31.10.2009 г.:
Тракия ако е помниш какво представляваше преди десетина години , кал мръсотия и какволи не. Самоче Атанасов изкара два мандата в Тракия и сега Гиньо . Та сам си направи сметката щом за тебе Тракия е уреден квартал , то кой го е уредил?
За Чомаков айде да не говорим че бая може да поспорим не за качествата му а за делата които сътвори . Едно е да имаш качества друго е да ги впрегнеш в полза на Пловдив!

rado7777 написа на 28.10.2009 г.:
Аз съм виждал как управлява д-р Чомаков и мога да ви кажа че беше управленец с опит и размах макар да имаше някои недостатъци А Атанасов още като кмет на Тракия беше един медиен продукт отколкото кмет а като дойдоха истинските проблеми стана напечено и пролича явно липсата му на качества Следва да се има предвид и ако трябва да сме обективни че той става най-много за кмет на район и то ако той е уреден като Тракия а не забатачен като Пловдив а и него май и самото ВМРО го е пожертвало вече

Sargon III написа на 16.10.2009 г.:
С всеки ден от управлението на Главчо, все повече Чомакът ми се издига в очите! Това е направо шокиращо!

млад техник написа на 16.10.2009 г.:
karpe, пак изопачаваш истината. Какво му е живналото на Пловдив? Виж Бургас и Варна, те тръгнаха напред за тези 2 години, ние тъпчем на едно място, че в някои отношения и леко назад дадохме. Нямаше да пискат хората, ако бяхме тръгнали напред, това само вие войводите можете да се самозалъгвате, че е възможно. А ако Пловдив продължи да се развива така и през следващите 2 години, после който и да дойде, ако ще по цял ден само да си седи в стола, но да не прави глупости, ще ни се стори златен.

karpe написа на 16.10.2009 г.:
Е какво толкоз не му харесвате на кмета? Да беше останал Чомака пък тогава да ви видя колко щяхте да рЙвете ! То тогава поне щеше да сте в пълното си право. Тъкмо Пловдив живна малко от малко и всички пропищяхте срещо кмета. Еми така си е като несте свикнали да се прави нещо за града и в момента в който започне да се прави пропищявате. Недоволствайте колкото си искате но нека Пловдив продължи да се развива и да излезе от застоя и изолацията които му докараха Чомаков и Гърневски.

Pietro Aglieri написа на 14.10.2009 г.:
2 години е прекалено кратък срок, за да се дава оценка за нещо толкова мащабно, като например "почистването на лайната" трупани 15 години. За това съм съгласен с теб. Но мисля, че ако искаш да си кмет трябва да имаш смелостта да действаш радикално, защото такива лайна се чистят с радикални действия. Няма как да му повярвам, че се труди при положение, че 1 път не каза за безскрупулните кражби на Чомаков, Божкова и др.! Не знае ли? Или всичко е наред? А излезе да се прави на мъж и да трупа авторитет на мъжкар, пред някакъв си художник Черни. И това недоразумение Гогова....?!?!? Аз ли я назначих? Ами гони я! Бързо! Веднага! Така както реагираш бързо срещу Черни, реагирай бързо и срещу лайната на зарзаватчийката Гогова! Извинявай, че употребявам "лайна" толкова често, но около мен е кенеф! А около теб...?

Страници:1 2Следваща


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: